« terug naar vorige pagina

Praktijknieuws

Wie werken er in de Groepspraktijk Huizen?

Ons vaste team huisartsen bestaat momenteel uit: Piet-Hein Oostvogel, Cornelieke Bisschop, Norbert IJkelenstam, Annemarie Verkerk, Marijn Diesch, Alexandra Bensdorp, Linda Rouwenhorst, Christian Klein Twennaar , Floris Dreyer en Renée Beekhuis (staat niet op deze foto).

 

Hier lees je meer over ons hele team.

 


Nieuwe vaste huisarts

Per 1 januari 2024 werkt Renée Beekhuis als vaste huisarts in ons team. Ze gaat zorgen voor de patiënten van huisarts Norbert IJkelenstam, hij is per die datum met pensioen.

 

Renee Beekhuis: “Na eerst kort als tropenarts te hebben gewerkt, ben ik sinds 2012 huisarts. Ik heb waargenomen in Amsterdam, Almere en negen jaar in Baarn. De afgelopen twee jaar heb ik met heel veel plezier in Nieuw-Zeeland gewoond en gewerkt. Ik heb een gezin met mijn man en twee lieve kinderen van 12 en 9 jaar en woon in Bussum. In mijn vrije tijd ben ik het liefst aan het sporten in de natuur en als er nog wat tijd over is, schilder ik graag.

 

 

 

 

 

 


 

Wijzigingen

Dokter Linda Rouwenhorst wordt tijdens haar zwangerschapsverlof vervangen door huisarts Job Alberga. Ze is inmiddels bevallen en zal per januari weer terug zijn op de praktijk.

Dokter Annemarie Verkerk is momenteel i.v.m. ziekteverlof nog afwezig. We hopen dat ze in de komende tijd haar werkzaamheden weer geleidelijk zal kunnen oppakken.

Verder werken er momenteel twee huisartsen in opleiding binnen de Groepspraktijk. Mijntje Dunnink zit in haar derde opleidingsjaar en is in opleiding bij huisarts Dreyer en
huisarts Diesch. Sarah Baalman zit in haar eerste opleidingsjaar en is in opleiding bij huisarts Klein Twennaar.

De komende maanden zal huisarts Susan te Hoven als waarnemend arts ons team komen versterken.

 

 


 

Pensioen dokter IJkelenstam

Op 1 januari 1990 begon Norbert IJkelenstam als huisarts in Groepspraktijk Huizen als opvolger van huisarts Maup van der Valk, één van de oprichters van de groepspraktijk in 1973. Na zijn artsexamen in 1982 had hij gewerkt als militair arts, waarnemend huisarts en nu dus 34 jaar als huisarts in Huizen.

IJkelenstam: “Het is een erg mooie, leerzame en soms uitdagende periode van mijn leven geweest, waarin ik vele patiënten heb mogen begeleiden in goede en minder goede tijden en waarbij veel lief en leed door hen met mij is gedeeld.

Het was heel waardevol om dat mee te maken. Dit deed ik natuurlijk niet alleen maar ook samen met mijn gezin, fijne collega’s, doktersassistenten en praktijkondersteuners. Het was bijzonder om huisarts te zijn van families, soms zelfs meerdere generaties betreffend.

Maar het wordt tijd om het rustiger aan te doen en we zijn blij dat we in dokter Renee Beekhuis een goede opvolger hebben gevonden voor mijn praktijk. Zij heeft sinds september 2023 als waarnemend huisarts in de groepspraktijk gewerkt.

Graag dank ik u allen heel hartelijk voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik wens u het allerbeste en vooral een goede gezondheid toe.”

Mocht u per e-mail willen reageren op het afscheid van Norbert IJkelenstam dan kan dat op een voor deze gelegenheid ingesteld mailadres: afscheid.ijkelenstam@groepspraktijkhuizen.nl.