« terug naar vorige pagina

E-zorg

Digitale veranderingen. We stellen u graag op de hoogte.

Wij brengen u graag op de hoogte van de digitale veranderingen in onze huisartsenpraktijk. De wereld van de gezondheidszorg verandert snel en we streven ernaar om ‘bij te blijven’ om u de best mogelijke zorg te kunnen blijven bieden.

 

 

U hebt misschien al gehoord van MijnGezondheid.Net en de bijbehorende MedGemak-app waarmee u de mogelijkheid heeft om via e-consulten met ons te communiceren. We krijgen regelmatig positieve feedback over deze service. Het stelt u in staat om snel en eenvoudig medische vragen te stellen en herhaalrecepten aan te vragen zonder een bezoek aan of telefoontje naar de praktijk.

We willen graag benadrukken dat persoonlijk contact met onze artsen altijd mogelijk blijft. Dit betekent dat u, indien gewenst, nog steeds bij ons terechtkunt voor face-to-faceconsulten. Uw zorg en comfort staan altijd voorop.

We willen ons blijven ontwikkelen en zullen in de toekomst meer mogelijkheden voor digitale zorg introduceren. Dit omvat onder andere de uitbreiding van online afspraken maken, videobellen en online inzage in uw medische gegevens.

Voor onder andere het veilig versturen van medische verwijzingen, maken we gebruik van een e-mailadres en een 06-nummer. Mochten die nog niet bij ons bekend zijn, wilt u deze dan via info@groepspraktijkhuizen.nl aan ons mailen, of bij de balie aan ons doorgeven?

We willen u attenderen op twee websites/apps die erg handig kunnen zijn voor u. Met name de website van Thuisarts.nl is zeer geschikt voor raadplegen van medische huisartsgeneeskundige informatie. We verwijzen veel patiënten naar deze website, die door het Nederlands Huisartsgenootschap is ontwikkeld. De informatie die hierop staat, is zeer betrouwbaar en in lijn met onze richtlijnen.

 

 


 

Helpdesk Digitale Zorg

We begrijpen dat digitale zorg voor sommigen misschien nieuw is of vragen kan oproepen. Onze assistentes kunnen deze vragen telefonisch niet  beantwoorden. Als u vragen heeft over een vorm van digitale zorg of als u er zelf niet uitkomt, dan is er echter een speciale helpdesk waar u terechtkunt: helpdeskdigitalezorg.nl. Deze website helpt u verder bij vragen of problemen over digitale zorg.

Tot slot benadrukken we dat uw gegevens bij ons veilig zijn. We voldoen aan de strikte privacywetgeving en zullen altijd uw vertrouwelijkheid respecteren. Deze digitale mogelijkheden stellen ons in staat om uw zorgervaring te verbeteren en sneller op uw medische behoeften te kunnen reageren. We blijven ons inspannen om de zorg toegankelijker en efficiënter te maken waarbij we streven naar een toekomst waarin we samen met u uw gezondheid op een moderne en efficiënte manier kunnen beheren. Uw gezondheid is onze prioriteit en we zijn er om u te ondersteunen.