« terug naar vorige pagina

Huisarts Klein Twennaar

Huisarts C.F. Klein Twennaar neemt op het ogenblik nieuwe patiënten aan. Hij vertelt over zichzelf:

“Sinds 2015 werk ik met veel plezier in de Groepspraktijk Huizen. Na mijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam heb ik een aantal jaren gewerkt in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch op de afdeling Chirurgie/ SEH. Mijn speciale interesses liggen bij de kleine chirurgie, KNO/Astma-problematiek en het bewegingsapparaat. Tijdens mijn laatste jaar van de opleiding huisarts aan de  VUmc heb ik mijn opleiding afgerond in de Groepspraktijk Huizen. Daarna ben ik blijven werken in de Groepspraktijk als vaste waarnemer. Sinds 2017 ben ik werkzaam als vaste huisarts in de Groepspraktijk. Om ervaring op te doen heb ik  in verschillende praktijken en huisartsposten gewerkt in de regio het Gooi/ Amsterdam. Ik ben een huisarts die het vak in de volle breedte uitvoert en mijn drijfveer is gelegen in het leveren van goede patiëntenzorg waarbij de patiënt centraal staat.”