« terug naar vorige pagina

Huisarts Klein Twennaar

Huisarts C.F. Klein Twennaar neemt op het ogenblik nieuwe patiënten aan. Hij vertelt over zichzelf:

“Sinds 2015 ben ik met veel plezier werkzaam in de Groepspraktijk Huizen. Na mij studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam heb ik een aantal jaren gewerkt in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch op de afdeling Chirurgie/ SEH. Mijn speciale interesses liggen bij de kleine chirurgie, KNO/Astma-problematiek en het bewegingsapparaat. Uiteindelijk ben ik wel een huisarts die het vak in de volle breedte uitvoert en waar de patiënt centraal staat. Na de opleiding tot huisarts aan de VUmc, waarvan het laatste jaar in de Groepspraktijk Huizen plaats vond, ben ik blijven werken in de Groepspraktijk als vaste waarnemer en sinds 2017 ben ik ook een vaste huisarts in de Groepspraktijk Huizen. Daarnaast heb ik ook in verschillende praktijken en huisartsposten gewerkt in de regio het Gooi/ Amsterdam.”